Profile

Join date: Oct 29, 2022

About


btcdirect


Uitgebreid platform met nieuws en YouTube kanaal.

Gratis account aanmaken

Over ons

Cryptocurrency begint bij BTC Direct. Al sinds 2013 maken wij crypto toegankelijk voor iedereen. Koop, verkoop en beheer je favoriete coins. Lees het laatste nieuws en bekijk onze koersanalyses. Welkom!

3. Crypto kopen vanaf 10 euro

Crypto kopen met iDEAL

6538SX

R179410

BTC Direct is een betrouwbare partij waar je vanaf 30 euro al kan investeren in Bitcoin. Na aankoop staan de munten vaak al binnen enkele minuten in je wallet.

Snelle levering binnen enkele minuten.

€ 28,98 DOGE

Om even terug te keren naar BTC Direct. Wat ik uit eigen ervaring kan zeggen, is dat BTC Direct een zeer klantvriendelijke, professionele en overzichtelijke dienst heeft opgezet. Het is een bedrijf met jarenlange ervaring met een lange termijn visie waarbij de klant voorop staat. De ondersteuning is uitstekend en je kunt bij elke stap die je zet worden bijgestaan door een medewerker.

Wat is een goed alternatief voor BTC Direct

BTC Direct review samenvatting

Nederland

“Bitcoin kopen en verkopen kan het makkelijkst bij een online wisselkantoor zoals BTC Direct.” € 6,98

BTC Direct Europe B.V.

BTC Direct Review – hoe kan ik er bitcoin kopen?

Contact

Op deze pagina heb je ook de gelegenheid om je eigen ervaring achter te laten via ons beoordelingssysteem.

Kopen bij BTC Direct is zeer eenvoudig. Ben je van plan om naast bitcoins ook andere crypto’s te kopen? Dan kun je het beste kiezen voor een multi-cryptocurrency wallet zoals Exodus, Atomic of Jaxx. Je hebt eerst een cryptocurrency-adres nodig voordat je kunt kopen bij BTC Direct, zij hebben namelijk een adres nodig waar ze de gekochte munten heen kunnen sturen. Als je van plan bent om veel bitcoins, litecoins of ethers te gaan kopen dan kun je later een goede hardware wallet kopen voor het veilig opslaan van je belegging. In de onderstaande video is te zien hoe je een Exodus wallet kunt installeren op je computer.

BTCDirect is opgericht in 2013 en is hiermee een van de oudste Bitcoin bedrijven uit Europa. BTCDirect richtte zich vroeger op slechts vijf cryptomuten, maar deze visie is in de loop van de tijd veranderd. Het platform BLOX valt ook onder het BTCDirect.

Registerdetailpagina

Binnen het BTC Direct platform stort je euro en koop je bitcoin of een andere digitale activa van keuze. De focus ligt op gemak, duidelijkheid en expertise. Je hebt geen wallet of ontvangstadres nodig. De activa blijven op het platform en worden door BTC Direct offline bewaard. Daarnaast wordt op het platform ook de allerlaatste koersanalyses gedeeld van de BTC Direct huisanalisten. Verder ontvangen gebruikers van het platform de laatste nieuwtjes over hun favoriete activa.

×

BAT

ArtikelBegindatum LINK

€ 0,333223

De voordelen van BTCDirect

BNB € 1.381,84

De voordelen van BTCDirect

BTC Direct Europe B.V.

In deze BTC Direct review kom je het volgende te weten:

1. Snel en gemakkelijk + IDEAL

Een ander voordeel van BTCDirect is dat het platform zeer gebruiksvriendelijk is. Het is voor een koper heel gemakkelijk om een account aan te maken en de gewenste cryptocurrencies te kopen. Je selecteert simpelweg de munt die je wilt kopen, vult het bedrag in en je komt op het onderstaande scherm terecht. Je vult binnen enkele seconden je orderformulier in en zo koop je heel gemakkelijk je eerste Bitcoins (of andere altcoins).

Veilig en snel in 3 stappen

€ 6,05

NIJMEGEN Business Insider

BTC Direct review – het makelaarsportaal

BTCDirect

Aanbod

Bestaat al sinds 2013.

Geen app beschikbaar.

E-mail, live chat en telefoon.

BCH

BTCDirect is één van de oudste crypto verkopers in Europa. Het is een betrouwbare partij en dat een aantal belangrijke voordelen met zich mee:

Betaalmethodes

Bitcoin kopen begint bij BTC Direct. Maak nu snel en eenvoudig een gratis account aan en start vandaag nog.

Aanbieders van cryptodiensten Statutaire naam:

31 crypto’s.

Het nieuwe handelsplatform is voor iedereen geschikt, zowel beginners als gevorderden. Wat wel belangrijk is om te beseffen, is dat het handelsplatform geen stortingen en opnames in bitcoin of andere activa toelaat. Het is een zogenaamde custodial trading platform. BTC Direct opereert hier als de vertrouwde makelaar. Dit maakt het handelen en beleggen in bitcoin wel zeer effectief doordat BTC Direct als de makelaar in staat is om om te schalen en grote transactievolumes te verwerken. De website kan zonder enige hapering tijdens extreme drukte op de cryptomarkt blijven werken. Verder is het platform extreem veilig aangezien een handelsrekening niet kan worden geplunderd.

ATOM

59383607

IDEALBanktransferBancontactCreditcard

Hoge servicekosten tot wel 3%

€ 276,77

Wijchenseweg 102

Bedrijfsgegevens

€ 0,284790

Persoonlijke ervaringen met BTC Direct

Betaal vandaag 7 dagen lang geen handelskosten bij Bitvavo. Hierbij geldt een maximum van € 1000 aan digitale valuta.

ICX

Om te handelen op het nieuwe tradeplatform heb je een BTC Direct account nodig. Een account aanmaken is gratis en heb je binnen een paar minuten gemaakt. Onze lezers krijgen 10 euro starttegoed met voucher code BESTEBANK. Deze vul je onderaan het aanmeldscherm in. Je kan met de knop hieronder direct een account aanmaken.

Veilig en gemakkelijk bitcoin kopen met de Blox app!

3

Alternatief voor BTC DirectAls je liever zo min mogelijk handelskosten betaalt bij je aan- of verkopen van cryptocurrency dan raden wij de Bitvavo Exchange aan. Hier betaal je maximaal 0.25% fee per trade, ongeacht hoe hoog het bedrag is. Daarnaast heb je voor iedere cryptovaluta je eigen ingebouwde wallet en bieden ze ruim 5 keer zoveel munten aan.De fees bij BTC Direct kunnen oplopen tot wel 3%, en het is zonde om direct bij aan- of verkoop verlies te maken. Klik hieronder op Activeer korting en handel de eerste € 1000 gratis bij Bitvavo.

BTC Direct is betrouwbaar. Sinds 2013 is BTC Direct in Nederland uitgegroeid tot de meest vertrouwde partij voor Bitcoin, met een zeer ervaren team van experts. Je kunt hier Bitcoin en andere cryptovaluta makkelijk en veilig kopen door middel van iDEAL. Het nieuwe handelsplatform is voor iedereen gemakkelijk te gebruiken en biedt iedereen de gereedschappen om goed van start te gaan met de handel in bitcoin en andere digitale activa.

BTCDirect is opgericht in 2013 en is hiermee een van de oudste Bitcoin bedrijven uit Europa. BTCDirect richtte zich vroeger op slechts vijf cryptomuten, maar deze visie is in de loop van de tijd veranderd. Het platform BLOX valt ook onder het BTCDirect.

Voor meer informatie: selectie bitcoin exchanges

Toelichting

Contactgegevens

btcdirect

More actions